שאלה לרופא לגבי הבן שלי בן 9

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/11/2023 | 23:09 | מאת: דנה

היי בני בן תשעה לפני חצי שנה ראיתי משהו לבן בגרון רופא אף אוזן גרון אמר שזה שקד לפני שבוע לקחתי אותו אמרתי אולי יוציא לו את השקד ואף אוזן גרון רופא אחר וחושבת שיותר מבין רשם ציסטה שטנה קוטב עליון של שקד שלילי מה זה אומר שזה יכול להיעלם ? לעשות בעיות ? כי לא אמר לי לא להיות במעקב ועוד שאלה הוא רשם אף רירית תקינה סטיה מחיצה מנמלית מה זה אומר

שלום קשה לתת פרשנות למשהו שנכתב ע"י רופא אחר. את המשמעות צריכה לשאול אותו

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים