בדיקת טימפנומטריה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/10/2010 | 08:09 | מאת: אמא של גיא

שלום רב, בני בן שנה ועשרה חודשים עבר בשבוע שעבר בדיקת טימפנומטריה. אודה מאוד לקבלת פרשנות והסבר על התוצאות: אוזן ימין: Type As עם רושם של Hypomobility אך ללא S.O.M אוזן שמאל: Type A נמוך עם mild positive m.e pressure אבקש לציין כי את הבדיקה עבר מיד לאחר נטילת אוגמנטין במשך שבוע. המון תודה, אמא של גיא

על פניו נשמע כבדיקה תקינה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים