שאלה לגבי דלקות גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/11/2023 | 17:28 | מאת: חני

היי בני בן 9 שנים אז ככה בחודש 12/2022יצא חיובי קיבל מוקסיפן לאחר חודש שוב פעם היה חיובי שוב פעם קיבל אנביוטיקה בחודש 5 שוב פעם חיובי והיום שוב פעם חיובי לפני שבועיים לקחתי אותו לאף אוזן גרון בגלל שאמרו לי שיש לו אבן שקד אבל הרופא השני אמר שזה גיסטה ולא עושים כלום השנה שלוש פעמים חיידק שנה שעברה פעם אחד מה יהיה מה צריך לעשות אמרו לי שיש תרופה שמונעת האים זה באמת מונע ?

שלום רב תדירות דלקות הגרון שמתוארת עדיין סבירה ( 3 פעמים בשנה) ולא חושבים על טיפול מונע במצב זה . ניתן להתייעץ עם רופא הילדים / רופא אאג לגבי ברור למקור הדבקה ( משטחי גרון לבני משפחה ועוד)

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים