בת 5 כאב אוזן........

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/09/2023 | 10:52 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת 5 כל תקופה אנחנו אצל רופא אאג להוצאת שעווה מהאוזן שלא יוצאת לאחרונה היא הרגישה שהאוזן כואבת ןאז הלכנו ל אאג והוציא לה השעווה שהייתה חוסמת האוזן ואמר שאין דלקת אבל אחרי זה היא מדי פעם מתלוננת שהאוזן כואבת וזה לא כל היום לפעמים בלילה או במהלך היום חזרנו שוה לאותו רופא ואמר שאין אודןם ואין דלקת יש מעט שעווה אמרתי לו שיש לה בפה טוחנת שהייתה כואבת לה ממש והיא צריך טיפול שורש או הוצאת עששת או להוציא אותה אבל לא יודעים בגלל שהיא נמנעת מלצלם אותה אצל רופא שיניים ואנחנו מחכים להרדמה כללית לטפל בזה האם יש סיכוי שהכאב מטחונת? המוזר שהכאב לא תמידי כאילו לפרקי זמן שונים אשמח לחוות דעת הטחונת בצד האוזן שכואבת והיא התלוונה פעם שכואבת ממש והפסיקה אבל היא תריכה טיפול בזה דחוף

שלום רב הכאב בהחלט יכול להיות מוקרן מהשיניים . לפעמים יש גם הפרעה במפרק הסלת שעושה כאבי אזוניים לסרוגין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים