סינון שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/10/2010 | 15:40 | מאת: יעל

שלום ביתי בת 3 חודשים אינה מגיבה לקולות, אינה נבהלת מרעשים חזקים אינה מפנה ראש לעבר מקורות רעש וכו המליצו לנו לפנות לבדיקת ברה. אנ מבינה שהבדיקה כוללת הרדמה, או טשטוש לפחות האם ייתכן שישנה בעיית שמיעה, למרות שבדיקת הסינון שערכו כשנולדה בבית החולים (ברמבם) היתה תקינה? תודה

שלום יעל יתכן ויש ליקוי שמיעה. אולי התפתח ליקוי ב-3 חודשים מאז הלידה. קיימות גם סיבות נדירות יותר שבהם בדיקת ההדים הכוכלארים תקינה (בדיקת הסינון) ועדיין יש ליקוי שמיעה. בדיקת BERA תשלים את התמונה ותבהיר את המצב. מאד יתכן שהשמיעה תקינה. אני אשמח לראות את תוצאות הבדיקה ולעזור לפי הצורך בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים