נחירות ניתוח שקדים התעייצות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2023 | 12:12 | מאת: NOT_FOUND

שלום. תקופה מסוימת הבת שלי נחרה נבדקה על ידי א.א.ג אנדסקופיה מעברי אף תקינים אנדואיד חוסם כ90% נקבע תור לניתוח. כחודש כבר לא נוחרת ואין אף שום תסמין. האם לבצע את הניתוח? הנחירות יוכלות להעלם?לחזור? תודה

שלום רב ניתוח נועד כדי לשפר / לשנות תסמינים שמפריעים לאיכות החיים של מטופל. כאשר הם כבר לא קיימים או השתפרו מאד הניתוח הופך למיותר. יש לקחת בחשבון שכמו החל שיפור יכולה גם להגיע החמרה אך במצבו אין כבר תסמינים אין כל צורך בניתוח. הוא תמיד יתאפשר בעתיד במדיה וחיזרו באופן עקבי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים