שקד שלישי מוגדל לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/05/2023 | 12:11 | מאת: אמא לילד בן שנתיים

שלום לקחתי את הבן שלי לצילום על דעת עצמי מכיוון שראיתי שיכול להיות שהמבנה של הפה שלו (צורה קשתית) כך בגלל שיש נשימה לא נכונה, למרות שברוך ה הבן שלי ישן טוב , לא נוחר , ללא דלקות חוזרות באוזניים(אם זה קשור) בכל מקרה התוצאות הן: ״עדות להגדלת צל האנויאידים עם היצרות תעלת האוויר״ מסתבר שיש שקד שלישי ? שקד מוגדל? האם חובה בניתוח? וגם אם למה בגיל כזה קטן? מה ההשלכות במידה ולא אעשה ? אשמח לתשובות. תודה

זאת ההוכחה שצילום היא בדיקה מיותרת שממצאיה אינם קשורים לרמת הסתמינים ואיכות החיים של הילד. הסיבה לעשות התערבות ניתוחית היא תסמינים בלבד במידה ולא קיימים אין כל צורך בטיפול.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים