Cetraxal למניעה פעם ביום למשך יומיים שלושה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/05/2023 | 11:46 | מאת: קרן

שלום, בתי בת שנתיים וחצי עברה ניתוח כפתורים, יש לה נטייה לדלקות אוזניים אם האוזן נרטבת. שמים אטמים אך עדיין אכזהו נרטב ולרוב אחרי שבוע יש מוגלה ודלקת. האם אפשר לשים טיפות cetraxal פעם ביום למניעה למשך יום יומיים לכחר כל חפיפת ראש שזה פוטנציאל גדול להרטבת אוזניים? או שאם מתחילים לשים טיפות חייבים פעמיים ביום ולמשך שבוע לפחות. תודה

שלום זה לא פתרון טוב. הטיפול הנ"ל אינו נועד למניעה אלה לדלקת חריפה. שימוש יתר בטיפות גורם לעמידיות ואז לחסור יעילות שלהם בהמשך.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים