וירוס על מיתרי הקול בבת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/05/2023 | 23:05 | מאת: ליעד

שלום רב, מבקשת לברר, הקטנה נכנסה לגן וכבר ביום הרביעי יצאה הבייתה, במשך שבועיים עדיין מאובחנת עם אותו וירוס עיקש שגורם גם לליחה נוראית והמון השתנקויות ושיעולים קשים בלילה בעיקר אך גם ביום-מה ניתן לעשות מלבד מתן סטירואידים שלא באמת עוזרים?? מרגישה שמוגזם ושממש ממש מתמודדת

שלום שבועיים זה עדיין בטווח של מחלה חריפה. טיפול העיקרי הוא סטירואידים במשאף, / אינהלציה . לפעמים אינהלציה של מי מלח גם כן עוזרת בכל מקרה יש לפנות לרופא הילדים למעקב והמלצות נוספות

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים