פריחה אחרי טיפול אנטיביוטי בסטראפטקוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/05/2023 | 18:27 | מאת: נועה

שלום, לפני 10 ימים איבחנו לי ול 3 ילדי חיידק סטרפטקוק וקיבלנו אנטיביוטיקה , אמוקסיצילין ל 10 ימים. ביום ה 9 הופיעה לכולנו פריחה מגרדת בעור. לחלקינו ברגליים ולחלק ידיים וצוואר. מה יכולה להיות הסיבה? האם עדיין יש לנו חיידק או אולי תגובה אלרגית לאנטיביוטיקה? מה יכולה להיות הסיבה? רוצה לציין שלי עדיין יש מיחושים בגרון

שלום קצת מוזר שלכולם תופיע תגובה אלרגית ודווקא באותו יום. הטיפול האנטיביוטי גם כך בסופו כך שניתן להפסיק רצוי לפנות לרופא ילדים/ משפחה לגבי הפריחה ומשמעותה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים