שאלה לרופא לגבי.בני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/05/2023 | 10:07 | מאת: מירי

היי הבן שלי בן שמונה וחצי בחודש 12 יצא לילד פריחה בצד של הפנים בדיקת חיידק לגרון היתה חיובית קיבל טיפול לאחר שבועיים כאבי גרון שוב פעם חיובי לחיידק לאחר סיום טיפול הרופא ביקש לעשות משטח יצא שלילי מחודש 12 אולי עשיתי לו הרבה משטחי גרון יצאו שלילים אתמול קם אים חום כאבי גרון ושוב פעם חיובי לחיידק ושוב קיבל טיפול האים יכול להיות שהילד נשא ? האים יכול להיות שנדבק ? זה אפשר קטן של חמישה חודשים להידבק שוב פעם לציין כול החמישה חודשים יצא שלילי

שלום רב נשא הוא לאט יכול להיות . לנשא יש את הסטרפטוקוק כל הזמן והוא לא חולה כלל בדלקות גרון רק יכול להדביק אחרים. בודאי שהילד יכול לחלות במספר דלקות גרון פעמיים בהפרש של 4-5 חודשים זה לגמרי סביר ולא דורש התייחסות מיוחדת

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים