זמזום באוזן שמאל - בן 14

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/04/2023 | 15:57 | מאת: גל

שלום רב, לבני בן ה 14 יש זמזום באוזן שמאל שלא נפסק אפילו לרגע כבר במשך כשלושה שבועות. היינו אצל אאג, נמצא פקק שעווה גדול באוזן השמאלית והפקק הוצא. לאחר הוצאתו הזמזום לא פסק. יש לציין שהילד עבר שני ניתוחים באוזניים , הכנסת כפתורים בגיל 5 , והוצאת כפתורים בניתוח בסביבות הגיל 7-8. מה יכולה להיות הסיבה לזימזום הזה ואיזה בדיקות כדאי לעשות לו? תודה.

שלום קשה לדעת את הסיבה כוון שרק הילד מרגיש זאת ורוב אין כל סימן אחר בבדיקה הדבר הראשון לעשות הוא בדיקת שמיעה שיכולה לרמז משהו. בהמשך לפי תוצאות בדיקת השמיעה החלטה האם נדרש ברןור נוסף ע"י MRI או המשך מעקב

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים