אוזן נסתמת שוב ושוב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/04/2023 | 02:11 | מאת: ניר

האוזניים של ביתי נסתמות שוב ושוב משעווה ומצריכות ניקוי, הרופא מבקש גם לשים שמן פרפין כשבועיים לפני השטיפה פעמיים שלש ביום, האם ידוע לכם על סיבת הדבר או עצות למנוע את הסתימות? (הילדה בת 6, לא מצאתי סיבה נראית לעין או מידע מספק בעניין) שאלה נוספת, האם השימוש המרובה בשמן הנ"ל עלול לגרום לבעיה כל שהיא או סיבוכים? תודה מראש!

שלום רב סיבות יכולות לא רבות ומגוונות הכי שכיח ותורם זה ניקויעצמי על ידי קסמים ויש להמנע מכך. מעבר לזה יכול להיות מבנה צר של תעלת השמע שמפריע לפינוי ועוד. שימוש בשמן לא גורם לבעיה בדכ

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים