נחירות בתינוק עם הפסקות נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/03/2023 | 05:37 | מאת: תינוק בן 10 חודשים

תינוק בן 10 ח' עם נחירות משמעותיות בלילה, הפסקות נשימה, מתעורר הרבה בלילות, ישן בתנוחות מוזרות עם הראש אחורה מאוד, התחיל ריח מהפה קצת, לא נושם מהאף רק מהפה.. מה זה יכול להעיד?יש סיבה לפניה למיון?(תורי אאג רחוקים לסיב אופטי)

שלום זאת בעיה כרונית ומתמשכת כך שאין ממש סיבה להגיע למיון . צריך למצוא אאג שיבצע בדיקה כולל סיבאופטי. המיון אינו נועד לקצר תורים לבדיקה . לפנות לרופא הילדים שידאג לקצר את התור במידה וחושב שישנה חשיבות לבדיקה מהירה בין אם נשעה במרפאת קהילה או מרפאת אאג בבית חולים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים