וירוס הרבה זמן .......

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/03/2023 | 11:00 | מאת: אמא מודאגת

שלום בת ארבע התחיל אצלה שיעול לפני 11 יום נזלת חום ליומיים וקוצר נשימה טופלה באניהלציות גם התלוננה כל כאב בגרון והייתה צרודה ליומיים בזמן הזה היינו בחול חזרנו למדינה המצב של התייצב לשלוש יומיים שוב אחרי שלוש ימים חום שיעול התנשמות בקופה משטח גרון מהיר הראשון הראה קוו ממש בהיר ונעלם חזרנו על זה בעוד משטח מהיר הראה שלילי ומחכים עד מחר לתוצאה מעבדה כי עשינו את זה ביום חמישי ,בזמן זה פניתי לבית חולים רמבם ואשפוזו אותה עקב קוצר נשימה וחום צילום חזה מחלה ויראלית טופלה באנהלציות ובטנזול וחזרנו הביתה למחרת אז אתמול בלילה שוב חזר חום שיעול חזרנו שוב לבית חולים לא התרשמו מהגרון שלה וגם בדיקת דם הראו מדדי דלקת נמוכים שמתאים למחלה ויראלית ולא אישרו להתחיל בטיפול אינטביוטיקה אבל הפחד העיקרי שלי שמשטח מעבדה יצא חיובי וזה היה אחרי 12 יום מהיום שהתחילה אצלה המחלה מפחדת מסיבוכים כי היא עברת הרחבת מסתם ראיתי בגיל שבועיים עקב היצרות מסתם ראיתי והיא עכשוי רק מעקב הסברתי הדאגה שלי לרופאים בבית חולים וכולם לא התרשמו אמרו לי לחכות ואם זה יצא חיובי לטפל אני מואד לחוצה האם חס וחלילה יצא חיובי אחרי 12 יום זה לא גורם לסיבוכים? עדיין יש לה שיעול ונזלת וחום אבל היא אוכלת רגיל

19/03/2023 | 13:36 | מאת: אמא מודאגת

רוצה לעדכן שהרופא שלה רשם לה היום אזניל לשלוש ימים כי היא עדיין בתקף של שיעולים וחום ואמר שאזניל לא רק אינטביוטיקה אלא אנטי אסתמטי וזה יעזור במקרה שלה האם גם אזניל מכסה חיידק גרון אם יצא חיובי אזניל לשלוש ימים 5 מל ביום שוקלת 14 קילו

מחלת חום מלווה בשיעול אינה דלקת גרון ומיותר לקחת משטח גרון או לתת טיפול אנטיביוטי. הבסיס של דלקת גרון הם כאבי גרון ללא שיעול או נזלת כאשר הם קיימים זאת מחלה וירלית ואין כל צורך במשטח או טיפול אנטיביןטי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים