טיסה אחרי דלקת אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/03/2023 | 08:24 | מאת: צילי

שלום, בני בן 9 חודשים עם דלקת אוזניים וחום גבוה. התחלנו אנטיביוטיקה אתמול ועוד כמה ימים אנחנו טסים. האם זה בטוח עבורו לטוס אם הדלקת עברה רק עכשיו? קראתי איפשהו על סיכון להתפתחות דלקת קרום המוח אם טסים כשיש דלקת באוזניים ונלחצתי. אשמח מאד לתשובתך, תודה רבה

אין ממש קשר בין הפתחות של סיבוכי דלקת אוזניים לטיסה. כן בעת דלקת אוזניים הטיסה ובמיוחד הנחיתה יכולה לגרום ללחץ ואי נוחות באוזן . דווקא הילדים מסתדרים עם המצב לא רע לעומת מבוגרים.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים