ורטיגו,האם קיים טיפול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/03/2023 | 19:58 | מאת: נינה

שלום ,לבני בן 15 אובחן ורטיגו .בדיקות דם,עניים ו-mri תקינות. קיים חשש שמדובר במחלה כתוצאה זיהום ויראלי בעצב.מצבו מחמיר בכל פעם כאשר חולה במחלות ויראלית בדרכי נשימה עליונות.אין טינטון. בהנחה שמדובר בורטיגו כתוצאה מדלקת בעצב ,מה הטיפול והאם אפשר להבריא מזה? תודה

שלום זאת שאלה כללית מדי. צריך להגיע לאבחון מדויק יותר ואז להציע פתרונות טיפול . רצוי לפנות לרופא אאג שמתמחה בסחרחורת ולניורולוג ואז לאחר אבחון מדויק יותר יכולים להציע פתרונות של - מעקב, תרופות או טיפול פיזיוטרפי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים