נזלת אלרגית אחורית בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/02/2023 | 17:25 | מאת: ניקי

הילד שלי בן אחת עשרה. הוא כבר שנתיים סובל מתחושה של חנק בגרון ושיעול מוצק ויובש באף. היינו איתו אצל מלא רופאים ובסוף מצאו שיש לו אלרגיה לקרדית אבק. אני ניסיתי הכל, קניתי לו מכשיר אדים לחדר, ניסינו גם לשאוף אדים של שמן אקליפטוס, ניקיתי את הבית עם שואב מיוחד, החלפתי לו מצעים כל יומיים. הוא גם קיבל תרסיס אף סטרונאזס לקחת 3 פעמים ביום. שום דבר לא עזר, הבית צובר אבק מאוד מהר והוא עדיין סובל מחנק. הוא צעיר, אמור להיות בריא ואני לא מבינה למה זה לא עובר. מה אפשר לעשות? יש תרופה בלי מרשם שאתה יכול להמליץ עליה? האם הוא יסבול מזה עכשיו באופן כרוני או שאם נעבור דירה למקום פחות מאובק זה יפסיק עם הזמן? בבקשה אשמח למענה אמיתי לכל השאלות עני לא יודעת מה לעשות.

שלום יש טיפול תרופתי לאנשים עם נזלת אלרגית. לרוב זה תרסיס סטירואידלי ולעיתים משלבים גם תרופות אנטיאלרגיות דרך הפה. בנוסף מי מלח לאף תמיד רצויים . לבדוק מול רופא האלרגיה את נושא החיסונים לאבק

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים