תחושה של אוזן ימנית סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/02/2023 | 10:37 | מאת: ענת

הבת שלי בת 18 מתלוננת על לחץ פנימי חזק באוזן. כשהיא סותמת את האף ומוציאה אויר, האוזן משתחררת ונסתמת שוב והשמיעה לא חדה. בנוסף, יש לה לפעמים הרגשת אי נוחות בצד ימי של הגרון ובחצי הפנים הימני. נבדקה לפני יומיים ע"י רופא (לא רופא א.א.ג) במיון בבי"ח. לא אובחן דבר באוזן. מה זה בכל זאת יכול להיות?

כנראה גודש אפי שגורם לתחושת סתימה באוזן. רצוי לבצע קינוח אפי מיטבי ופמפום במידה והתופעה נמשכת תקופה לפנות לרופא אאג ולעשות בדיקת שמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים