הפרשות מהאוזן,,.......

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/02/2023 | 11:47 | מאת: אמא

שלום בת ארבע מדי פעם יש לה כאב באוזן שמאל מתלוננת על זה שמה לה טיפות שנתן לה רופא ריכוך שעווה באוזן ולמחרת זה יצא לה הרבה שעווה בצבע חום אני מרגישה שזה קורה אחרי אמבטיה שנכנס לאוזן מים אבל זה קורה רק בהאוזן השמאלית לקחתי אותה כמה פעמים אצל רופאי אוזניים שונים והם נקו לה את האזון הזו ואמרו דלקת חיצונית הרבה פעמים השעווה יצאת וזה נגמר היום קראתי על קרע בעור התוף אני מפחדת שזה מה שיש לה אבל אף פעם רופאי אוזניים לא אמרו את זה למ דווקא אוו אוזן זה חוזר על עצמו כל כמה חודשיים

שלום רב לא ניתן לתת אבחנות והסברים ללא בדיקת הילדה. לפי התיאור שניתן וגם בדיקות רופא אאג אחרים נשמע כדקלת חיצונית חוזרת זה יכול להיות עקב רגישות למים, גירוד של האוזניים רגישות לסבון ועוד. יש לחזור לבדיקת רופא אאג ולנסות לבודד את הגורמים האפשריים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים