נוזלים באוזניים בגיל 6.5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/01/2023 | 09:55 | מאת: מיטל

היי,בתי בת 6.5 סובלת מנזלת אלרגית כרונית וכתוצאה מכך יש לה נוזלים באוזנים וירידה מזערית בשמיעה באוזן 1.עברה בגיל 3.5 ניתוח כפתורים ולקראת גיל 6 הוצאנו אותם בניתוח.מדאיג אותי ההצטברות המחודשת חוששת מאוד מניתוח חןזר.באיזה גיל ענין הנוזלים אמור להסתדר על אף הנזלת?באינטרנט קראתי שסביב גיל 5 מה שלא קרה אצלה.מכשיר איירפופר הבנתי שלא עוזר שיש נזלת.

שלום רב תופעת הנוזלים באוזניים הולכת ומשתפרת עם הילד. אך זה לא קורה אצל כל הילדים. למעשה יש גם מבוגרים שסובלים מנוזלים באוזניים שנים על גבי שנים. עדיין בגיל 6 עם רקע של נזלת אלרגית זה סביר ולרוב יחלוף. קינוח עצמי טוב וטיפול תרופתי לנזלת האלרגית יכולים להועיל. מכשיר האיירפופר מראה יעילות מסויימת לעומת חוסר טיפול. אכן נזלת מגבילהאת שימושו אך עדיין אפשרי

05/02/2023 | 09:05 | מאת: מיטל

שימוש באירפופר בזמן נזלת לא עלול לעשות לה פעולה הפוכה ולהכניס את הנזלת פנימה יותר? נראה לי שקראתי משהו שכזה. ממליץ בכל זאת לנסות?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים