ילד בן שלוש נוזלים.....

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/01/2023 | 15:03 | מאת: חן

שלום דר, הילד שלי עבר ניתוח שקד שלישי בגיל 11 חודשים.אמרו לי בזמנו שיש קצת נוזלים באוזניים וכרגע לא לעשות כפתורים. היום הוא בן 3 והרגשתי שהוא לא מספיק שומע טוב.הלכנו לבדיקת שמיעה ויש לו ירידה מזערית 20-25.וקצת נוזלים באוזניים. השאלה שלי האם ברמה הזו זה באמת מפריע לו לשמוע כמו שצריך? יש ילדים שיש מעט נוזלים ועדיין זה משפיע להם מאוד על השימעה? האם כדאי לנתח במצב כזה? תודה מראש דר

שלום בדיקת השמיעה סבירה מאד אך מידת ההשפעה כל ילד אינה שווה בהכרח. צרוי לחזור על בדיקת שמיעה לאחלר 3 חודשים ולכן גם מרכיבים כגון שפה תקשורת ועוד.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים