שקד שלישי חזרה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/09/2010 | 03:27 | מאת: שירי

שלום. בני בן שנה וחצי. לפני חודשיים וחצי עבר ניתוח הסרת שקד שלישי וכפתורים. השבוע חזרו הנחירות בעוצמה שלא היתה. הוא לא מצליח לישון. כל נשימה מלווה במאמץ אדיר לעבור את האף. האם שקד שלישי יכול לחזור כה מהר?

שלום שירי לא כל כך סביר אך יתכן. יותר הגיוני שמדובר במחלה חריפה , נזלת גודש אפי וכו. במידה והתסמינים ימשכו מספר שבועות פני לרופא המנתח לבדיקה חוזרת. שימוש בתרסיס מי מלח ומכשיר אדים לשינה יכול לעזור. בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים