דימום באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/09/2010 | 22:42 | מאת: נילי

שלום לבני בן 11 יש דימום מהאף לא לעיתים קרובות בנתיים שמתי לב שזה בימים חמים מאוד ( לא יודעת להגיד אם זה ימים יבשים או לחות גבוהה) הוא מצליח כבר לבד לעצור את הדימום השאלה שלי אם הוא לפני או במהלך שיעור שחייה אין העיה שימשיך או שמוממלץ להפסיק (החובש בבריכה בקש ממנו לא לעשות פעילות חצי שעה אחרי עצירת הדימום יש לזה היגיון או?

שלום נילי יש בהחלט הגיון בכך. לא רצוי לבצע פעילות גופנית בסמוך לדמם אפי. דבר המעלה דופק ולחץ דם ומגדיל את הסיכון לדימום חוזר בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים