אף סתום חרוני לא תמיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/12/2022 | 20:20 | מאת: שי

יש אף סתום כרוני בדרך כלל מצליח לנשום רק מנחיר אחד כל פעם משתנה ולפעמים מצליח לנשום רגיל לעיתים רחוקות זה מקשה עלי כי בהרבה מצבים אני עם פה פתוח במיוחד שחם אם קר כי האוויר שמצליח לנשום מנחיר אחד לא מספיק עשיתי צילום של האף ולא יצא כלום יצא שהכל תקין והרופא לא מאמין לי שאני מתקשה לנשום והאף שלי סתום ברמה שלא יכול לקחת אוויר בכלל ואומר לי תנשום רגיל לא מהפה אבל האף סתום ולא יכול יכול מצד אחד רק ושוב זה משתנה כל פעם אשמח לשמוע דעה של רופא למה זה יכול להיות כי זה מקשה לי על התפקוד שלא נדבר שבחדר כושר מגיע למצב שהראש שלי מתפוצץ וכולי מתחיל להיות אדום ממחסור בחמצן

11/12/2022 | 20:24 | מאת: שי

שחכתי ויש לי תמיד גם נזלת לא יודע אם זה קשור לא בכמות גדולה אבל מוציא עם הטצבע כי לא מצליח עם נייר בנשיפה

שלום רב מעבר של חסימה אפית מצד לצד אופייני לגודש של הקונכיות התחתונות . בתוך היש מחזוריות של 4 שעות של החלפה בין צד לצד מבחינת הגודש כך שזה בהחלט יתכן. רצוי לפנות לרופ אאג ולשקול ביצוע אלרגי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים