דלקת באוזן לפני ניתוח כפתורים ושקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/12/2022 | 14:45 | מאת: גל

היי, ביום רביעי יש לבני בן 1.8 ניתוח כפתורים ושקד שלישי. היום , יום שבת אובחן ע"פ דלקת באוזן (פעם 2 החודש) ומקבל אוגמנטין, לפני 3 שבועות קיבל מוקסיפן. אנחנו נשאל כמובן את המרפאה אבל הייתי שמחה לשעת, במידה ואין חום (גם עכשיו אין ממש חום) ,והוא עדין נוטל אוגמנטין האם הניתוח יצטרך להידחות או שאפשר יהיה לקיים אותו?

שלום דלקת האוזן כשלעצמה אינה מהווה בעיה לניתוח כפתורים. לעיתין מכניסים כפתורים בזמן דלקת פעילה כחלק מהטיפול בדלקת. הבעיה במצב שמתארת זה תהליך זיהומי בדרכי הנשימה שיכול להיות (חום , שיעול וכו) וזה בעייתי להרדמה כללית . לכן מאד רצוי להתייעץ עם מקום הניתוח כי קיימת סבירות לדחיית הניתוח

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים