נוזלים באוזניים לילדה בת 6.5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/11/2022 | 14:19 | מאת: מיטל

שלום רב, הבת שלי בגיל 3.5 עברה ניתוח כפתורים בעקבות דלקות אוזניים חוזרות ונוזלים אשר עשו משיכה לא מאיימת של עור התוף..קצת לפני גיל 6 עשתה ניתוח להוציא את הכפתורים. כיום בת 6.5 וישנה ירידה הולכתית קלה בשמיעה ונוזלים באוזן ימין. מוסיפה שהיא בתקופת נזלת עקשנית אלרגית בזמן זה....האם זה אומר שהיא צריכה ניתוח כפתורים חוזר?מה עם משיכת עור התוף האם יש חשש מחודש בעקבות זה? תור לרופא בעוד כחודש .

28/11/2022 | 14:22 | מאת: מיטל

מציינת שאין דלקות אוזניים מאז הוצאת הכפתורים. כאשר היו כפתורים הדלקות חגגו.

שלום רב יש לחזור עם בדיקות השמיעה לרופא אאג. לאחר בדיקתו יוכל לתת המלצות טיפוליות. כלל לא בטוח שנדרשת התערבות ניתוחית כלשהי . יש גם אפשרות לשימשו ב earpopper

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים