נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/09/2010 | 14:29 | מאת: יוסי

שלום אני אב לילדה בת 3 והחלה ירידה משמעותית בשמיעה שלה עקב נוזלים באזניים, השימוש בתרופות להקטנת כמות הנוזלים אינה עוזרת ושמעתי על חדרי מלח יכולים לעזור בנושא, האם נכונה השמועה? ואם כן מה ההבדלים בין חדרי המלח?

שלום יוסי אין מידע מוסמך על יעילות של החדר אלה לאיזהשהי בעייה רפואית. הפרסומים המרובים מבוססים על נסיון אישי בלבד. מצד שני לפי מיטב הבנתי הטיפול אינו גורם נזק כך שאתם יכולים לנסות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים