גרון אדום לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/11/2022 | 21:19 | מאת: לינוי

היי ד"ר, הבת שלי בת ה5 סובלת מדלקות גרון חוזרות . 6 פעמים השנה אובחנה עם סטרפטוקוק רופא הילדים ביקש להגיע כשהיא בריאה ולעשות משטח כדי לבדוק האם נשאית לחיידק.. השאלה שלי- אני רואה שכבר הרבה זמן הגרון שלה אדום והקול נשמע קצת עמום, קצת מאנפף.. מציינת שהיא לא מתלוננת על כאב ומתנהגת רגיל.. אבל מלחיץ אותי האודם הזה.. מה זה יכול להיות?

שלןם . אדום זה הצבע הטבעי של הגרון והלע ואין בכך דבר מלחיץ. לגבי שאר התסמינים רצוי אכן לעשות משטח גרון לאחר סיום טיפול אנטיביוטי ולקחת גם משטחי גרון לבני המשפחה. לגבי שינוי הקול לפנות לרופא אאג

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים