קושי בבליעה אצל ילדה בת שנה ו3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/10/2022 | 20:56 | מאת: שירן

שלום הבת שלי בת שנה ו3 ומתקשה בבליעת מזון. כאשר היא בולעת את המזון היא מאוד מתאמצת סוגרת עיניים ולפעמים יורדות דמעות. הרןפאת ילדים הופנתה אותנו לרופא אאג באיכילוב אבל התור עוד שבועיים ואני לחוצה מאוד. אשמח לשמוע רופא שיגיד לי מה זה יכול להיות והאם זה מסוכן?

אם היה מסוכן מן הסתם רופאת הילדים הייתה שולחת למיון / אשפוז ולא לבדיקה מתכוננת במרפאות. רצוי הערכה של קלינאית תקשורת המתמחה בבליעה תועיל הרבה יותר מרופא אאג בשלב ראשון.

24/10/2022 | 22:24 | מאת: שירן

תודה על התשובה התור מחר הצלחתי להקדים. אבל ממה זה יכול להיות? יכול להיות יש חסימה או משו בושט או בית הבליעה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים