ליחה מרובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/09/2010 | 09:36 | מאת: ורד

שלום רב בתי עברה לפני חצי שנה כריתה חלקית של הקונכות התחתונות באף, עקב אטימות אף ונזלת כרונית. מאז הניתוח, ישנה הקלה באטימות האף,אך לעומת זאת ישנה היא סובלת מכמויות עצומות של ליחה גושית מלווה בטעם מר. בבירור אלרגי, לא נמצאו ממצאים. מה ניתן לעשות ע"מ להפחית את כמויות הליחה?

שלום ורד לא ברור לי מדוע בתך סובלת מתלונות אלה. תופעות הנ"ל יכולות להיות סביב הניתוח (מספר שבועות) . אני מציע לחזור לרופא המנתח לבדיקה מקיפה. יתכן ויש עדיין נזלת אחורית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים