מינון מוקסיויט פורטה לילדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/03/2008 | 08:18 | מאת: שלי

שלום, בני בן שנתיים וחודש ושוקל 13 קילו. אתמול היינו אצל הרופא שראה שיש לו דלקת אוזניים ודלקת גרון. קיבלנו מוקסיויט פורטה 8cc פעמיים ביום. אחרי הפעם הראשונה הילד ישן מ-9 בבוקר ועד 16 אחה"צ. האם המינון נשמע סביר? תודה מראש.

22/03/2008 | 08:56 | מאת: ד"ר עדי בירון

1. ככלל יש לזכור שהילד חולה. הרבה מהתופעות שאנו מייחסים לאנטיביוטיקה קשורות ישירות למחלה. 2. הרפואה בארץ זמינה (וזולה) בהרבה מרוב מדינות העולם. אם משהו נראה לך לא תקין או מעורר חשד, גשי עם הילד מייד (!!!) לבדיקה ע"י רופא. פרט לכביש הערבה אין מקום בארץ המרוחק למעלה מ-25 דקות מבית חולים. נצלי את זה. 3. לשאלתך, המינון המקובל כיום הוא 80-90 מיליגרם מוקסיוויט לכל קילוגרם משקל ילד, מחולק לשניים או שלוש מנות. קיימים בשוק שלושה ריכוזים של סירופ מוקסיוויט (125,250 ו-400). המספר מציין את מספר המיליגרמים (יחידת משקל) של התרופה אשר מצוי בכל 5סמ"ק (CC, יחידת נפח) ממנה.

06/01/2019 | 17:35 | מאת: חוף

שלום רב, גם אני מודאגת מהמינון שקיבלנו לאותה האנטיביוטיקה תינוק בן שנה שוקל 9 ק' קיבל 7 מ' פעמיים ביום. גם כאן אותה התופעה שהוא כל היום ישן מיד אחרי הלקיחה הראשונה, מה שגורם לי לחשוש להמשיך.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים