ליחה בגרון אתל בת ארבע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/09/2022 | 11:28 | מאת: אמא

שלום אני אמא לבת 4 ברקע שני מומחי אף אוזן גרון אבחנו כנוניות תמיד מוגדשות ומוגדלות עם מחיצה לימין כל נזלת אצלה לא נוזלת מהאף כבר שלוש שובעות התחיל אצל נזלת פנימית ועד עכשוי יש לה ליחה בגרון שאני מבקשת ממנה להשתעל כדי להוציא את זה משעלת מדי פעם אבל הליחה נמצאת בגרון שלה ולא בבית החזה החזה נקי היינו אצל רופא ילדים ואני מבקשת ממנה להוציא את זה דרך שיעול מתפקדת ומשחקת כרגיל אין קוצר נשימה בדיקה אצל רופא ראיות תקינה האם הליחה נזגרמת מכנוניות המוגדלות והגודש שנמצא אצלה ?? האם יתכן שזה ממצב אלרגי?? מה ההמלצה שלך

שלןם שיעול ויחלה יכולים להיות על רקע בעיה ראתית או עקב נזלת אחורית (שקוראת יותאר בשכיבה). הסיבה לנזלת וגם לגוד שהקונכיות בהחלט יכולה להיות אלרגיה ורצוי לעשות בדיקות לשלילה או אישור של תופעה זו

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים