ניתוח אדנואיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/08/2022 | 12:49 | מאת: מיכל

שלום דר האם בעקבות ניתוח אדנואיד הגוף הופך להיות חשוף יותר למחלות ולוירוסים נשימתיים? ובפרט, האם ילדים שסובלים מאסטמה\ברנכיט כמחלת רקע, הניתוח יכול להעלות את תדירות ההתקפים בנשימה? תודה.

שלום ניתוח אדנואיד מוריד את שכיחות הזיהומים בדרכי הנשימה ובטח שלא מעלה אותם. אין כל בעיה חיסונית לאחר הניתוח לגבי אסטמה זה נתון לויכוח בספרות חלק מהעבודות מראות על שיפור ניכר באסטמה לאחר ניתוח אדנואיד ועבודות אחרות מראות שאין שינוי

14/08/2022 | 15:43 | מאת: טליה

אני מושתלת מ2002 בנוקלואס בהצלחה! עם שמיעה טובה בשנתים וחצי האחרונות אני מרגישה נסיגה בשמיעה עם תנודות של עליה וירידה בנוסף השבטריות מחזיקות לי מעט-10 שעות מה דעתכם בענין? מצביע על משהו? ומה אורך החיים הממוצע של שתל?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים