טיסה לאחר השתלת עור התוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/07/2022 | 14:06 | מאת: לירז עמר

בנובמבר עשיתי ניתוח להשתלת עור תוף באוזן שמאל מאז הניתוח פעמיים דלקת באוזן בפעם אחרונה לפני כשלושה שבועות דלקת חריפה בצקת והפרשה נוזלית במשך שבוע … עוד כחודש מתוכננת טיסה של כ3 שעות וחוששת נורא שזה עלול לפגוע איכשהו השמיעה שלי לא טובה ואני לא חשה שיפור מאז הניתוח ולדעתי יש נקב והניתוח לא צלח למרות שהמנתח טרח להדגיש שעור התוף מתוח וסגור כמובן שאבדוק זאת ע״י רופא נוסף אבל האם במידה ויש לי נקב באוזן הניתוח יש סכנה לטיסה שיחמיר מצבי

שלום רב דווקא אם יש נקב אין כל בעיה לטוס לא יהיה לחץ באוזן בטיסה . זה יותר בעייתי לטוס עם שארית של דלקת או נוזלים באוזן. רצוי להבדק אצל רופא אאג לפני הטיסה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים