מניעת חדירת מים לאוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/09/2010 | 00:11 | מאת: ענב

שלום רב בני , בן השנה , לאחר ניתוח כפתורים . הילד צורח בכל פעם שמנסים לשים לו אטמים ( מכל סוג , מותאמים אישית , שעווה , צמר גפן משומן... ) . הרופאה המנתחת אמרה שיש מעין סרט שניתן לשים על האוזניים על מנת לאטום אותן. שתי שאלות : 1. האם ייתכן שחודש לאחר הניתוח , המגע באוזן כואב לילד ולכן הוא צורח ? 2. האם ידוע לך מהו אותו סרט ? לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דבר דומה... תודה וחג שמח ענב

שלום ענב הכאב / אי נוחות באוזן לא קשורים כלל לניתוח הצינוריות . כנראה שהילד רגיש למגע עם תעלת השמע. אכן קיים סרט מיועד לשחייה, לא ידוע לי האם משווק בארץ. אני לא רואה כל בעיה בהרטבת האוזניים במקלחת. רק בשחייה כדאי להשתמש באטמים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

22/09/2010 | 16:51 | מאת: ענב

האם ידוע לך איך נקרא הסרט ? אני יכולה לקנות גם בחו"ל וחשוב לי לנסות ( לבריכה , אם לא לרחצה... )

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים