ענבל בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/09/2010 | 19:34 | מאת: אורית

ביתי בת 8.שמתי לב שבגרון שלה ממש ליד העינבל יש שני עיגולים גדולים ולא מעבר פתוח.כבר כמה זמן. היא היום מדברת דיבור שנשמע מצונן ונוחרת בלילה (בבדיקה אצל הרופא שניתח אותה לפני 3 שני להוצעת שקד שלישי אין הגדלה חוזרת של השקד). האם הבליטות האלה ליד העינבל נורמליות? מה יכול להיות הדיבור המצונן? תודה

שלום אורית אני לא יכול לתת תשובה לשאלתך ללא בדיקת הילדה. לא ברור לי מה הממצאים הנ"ל בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים