שימוש ב דתמיצין לתינוק בין שבועים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/06/2022 | 11:10 | מאת: אמא

האם זה תקין להשתמש לתינוק בין שבועים וחצי בטיפות שמכילות אנטיביוטיקה וסטרואידים? הבן שלי סובל מנזלת בעיקר בלילה אני עושה לו אנלציה עם מי מלח רק וטיפות מי מלח וזה כל כך עזר ביקרתי את הרופא ילדים שלו והוא רשם לי את הטיפות האלה ואני קצת חוששת להשתמש בזה הוא קטן מידי בשביל זה לדעתי

שלום רב רצוי בגיל הזה להשתמש במי מלח בלבד. במצב חריג ותסמינים שמפריעים מאד לילד אפשר להשתמש בטיפות סטירואידים ואנטיביוטיקה אך רק ימים בודדים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים