טיפול מונע בנוזל באוזניים ע"י איירפופר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/09/2010 | 13:57 | מאת: שירה

שלום רב, מה ידוע לך על המכשיר איירפופר? בתי בת השנתיים וחצי סובלת מנוזלים באוזניים וירידה בשמיעה. הרופא המליץ על ניתוח כפתורים אבל נתן לנו עלון על מכשיר מונע ניתוח שנקרא איירפופר.הבנתי שהמכשיר נוסה באיכילוב בהצלחה רבה (מקריאה באינטרנט). תודה שירה

שלום שירה המכשיר נמצא בשימוש בארץ ובעולם מספר שנים. עיקר הנסיון הוא אישי , לא נעשו מחקרים מבוקרים לגבי יעילותו. המידע הקיים מגיע ברובו מהחברה המשווקת. המכשיר נותן יעילות מסוימת אך אינו פתרון ודאי לבעעית הנוזלים באוזניים. הילדה שלהם צעירה מעט לשימוש בו (לרוב מגיל 3 שנים) אך ניתן לנסות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים