ניתוח שקד שלישי בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/06/2022 | 00:29 | מאת: לי

שלום, לפני ארבעה ימים עברנו ניתוח שקד שלישי. תחילה המנתח אמר שיעשה הקטנה ובסוף הניתוח אמר שהסיר את הרוב המוחלט. ילד נוחר בלילות והיום ראיתי שישן עם פה פתוח ומרייר המון. ממש חצי סדין רוק. הוא בן שנתיים וחצי ואני מייחסת את זה לניתוח ולא לשיניים שכבר יצאו. אשמח לדעת אם זה תקין, השינה עם פה פתוח ו/או נחירות במהלך השינה לאחר הניתוח? האם יש צורך לעשות US נוסף לאחר הניתוח לבירור העניין? הוא עדיין מנוזל בקטנה (זו הסיבה בגללה פנינו לבדיקת אדנואידים, נזלת שלא פוסקת). פגישה עם המנתח נקבעה בעוד כחודש פלוס.

שלום רב מוקדם עדיין להעריץ את תוצאות הניתוח. 4 ימים זה פרק זמן קצר מדי ולעיתים דווקא בימים הראשונים אחרי ניתוח הנשימה עוד פחות טובה. יש להמתין מספר שבועות במידה ועדיין תסמינים לפנות למנתח למעקב

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים