כיחכוחי גרון לאחר כאבי גרון ילד בן 10 ממשיך ...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/05/2022 | 09:03 | מאת: מאיה

הבן שלי בן 10 התלונן על כאבי גרון לפני השבועיים , עשינו משטח יצא שלילי. מיד לאחר כאבי הגרון (ולא תוך כדי) הופיעו כיחכוחי גרון תכופים כל היום (בלילה כשהוא ישן לא). טיפלנו בלורתרים בהמלצת הרופאה - אין הטבה. כשיהיה תינוק היה ריפלוקס שעבר, אלרגי לבוטנים, שנשאל למה אומר שמרגיש גרון מלא שאלתי אותו האם זה נשלט על ידו טוען שכן.עושה את זה כל היום צפייה בטלוויזיה, משחק וכו' אני מוטרדת למי לפנות להמשך בירור?

שלום רב נשמע כתלונה שנובעת מרפלוקס לאזור הגרון. המשך קצר יחסית והתופעה יכולה לחלוף לבד. דווקא אנטיהסטמין (לורתרים) זאת בחירה לא מוצלחת כי מייבש עוד יותר את הגרון. הפתרון לרוב הוא ע"י שתייה מרובה של מים והקפדה על דיאטה שמקטינה רפלוקס. במידה והתלונות נמשכות לפנות לרופא אאג לבד יקה

05/06/2022 | 10:53 | מאת: אחת שעברה את זה בילדותה

ככפית דבש טבעי להחזיק בפה (לא לבלוע מידית) לאט לאט לבלוע עם הרוק. כמה פעמים ביום (כמה שהילד ירצה)

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים