ניתוח שקדים הקול שלי השתנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/05/2022 | 18:00 | מאת: ניתוח שקדים

שלום עשיתי ניתוח שקדים לפני 36 ימים ומאז הקול שלי השתנה ולא חזר לקדמותו והוא גם מאוד חלש וקשה לי להגביה את הקול ושאני מנסה לדבר ברצף אני מרגיש כאילו משהו חנוק בגרון ומציק וזה מטריד אותי האם זה ישאר ככה? או שלתת עוד קצת זמן ?

שלום רב בדכ חש שינוי של הקול לאחר ניתוח שקדים בימים הראשונים לאחר ניתוח. בהמשך יש חזרה לקול המקורי אך לא תמיד. עדיין מוקדם לומר שהקול הנוכחי ישאר כל הזמן. רצוי לפנות למנתח בסוגיה הנ"ל וגם לקלינאית תקשורת במידת הצורך

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים