שלום. תוכל בבקשה להסביר תוצאות בדיקת שמיעה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/05/2022 | 21:26 | מאת: ענבל

:Speech Audiometric SRT 35 SRT BC (mask) 5. Mask 50 טימפנומטריה: Type b Compliance 0 ETF 0.6 ממצא אוטוסקופי, חשד לנוזלים באוזניים. ירידה קלה בשמיעה, הולכתית, על סמך srt דוצ. -------- כמה אחוזי ירידה בשמיעה? האם כדאי לנתח? יש גם שקד שלישי. ילד בן 3, עיכוב שפתי. תודה מראש

שלום יש לפנות לרופא ששלח לבדיקת השמיעה ובקבלת ההחלטות להתייחס לתוצאות בדיקת השמיעה, משך ליקוי השמיעה מידת ההשפעה, גיל הילד ועוד לא מקבלים החלטה לניתוח רק על סמך תוצאות בדיקת השמיעה

14/05/2022 | 08:42 | מאת: ענבל

כן ברור ששאלתי אחרי שחזרתי לרופא. הוא הפנה לניתוח...לכן מתלבטת. תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים