קשיי נשימה לילד בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/05/2022 | 01:50 | מאת: בני

שלום, בני בן השנה וחצי סובל מלידה מקשיי נשימה דרך האף, שמתבטאים בנחירות בלילה, נשימות כבדות, הבטן עולה ויורדת, פה פתוח ומתעורר המון בלילה מבכי. ביצענו לו ניתוח שקד שלישי שהיה מוגדל, הניתוח עזר מעט אבל עדיין הילד לא מצליל לנשום מהאף. נשלחנו לרופא ריאות (עוד חודשיים) ומעבדת שינה. אני ואשתי לא ישנים בלילה מעל לשנה, מה זה עוד יכול להיות? בבקשה אשמח לחוות דעת נוספת בבקשה!

שלום רב הכתובץ הראויה היא רופא אאג ילדים. אם יש חסימה אפית רופא ריאות לא ממש יעזור וגם לא מעבדת שינה . יש לפנות לרופא אאג ילדים שיתרשם מהילד ויעשה גם בדיקת סיבאופטית של האף לחיפוש מקור התלונות . ופתרונות בהתאם

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים