שאלה לגבי מתגבר בן שש עשרה ותשע חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/04/2022 | 08:43 | מאת: חני

היי הבן שלי היה לו דם באף והאוזן נסתמה לו ויש לו בבוקר כמו נזלת מימית לקחתי אותו לרופא אף אוזן גרון והוא רשם רירית האף מעט הפרשה מימית רירית אדומה הגדלה קונכיות התחתונות ללא גושים ללא פוליפים מחיצה ישרה נשימה טובה לוע -שקדים לא מוגדלים רירית בקיר האחורי אדומה והוציא לו מהאוזן המון שעווה ונתן לו תרסיס וכדורים רק אמר שיש דלקת ואלרגיה ולא הסביר לי מה זה אומר קונכיות מוגדלות זה עובר זה לכול החיים ? ומה זה בלוע רירית הקיר אדומה

שלום אי אפשר לתת פרשנות על משהו שרופא אחר בדק והתרשם . לקבלת תשובות יש לחזור לרופא הבודק

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים