אלרגיה לקרדית האבק ומתן סירופ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/04/2022 | 14:46 | מאת: מיטל

בת 6 לוקחת סירופ לאלרגיה דסלרוטדין תרימה מדי ערב . ברגע שמפסיקה הנזלת האלרגית חוזרת ולוקח כשבועים-שלושה "להפטר"ממנה שוב בעזרת הסירופ. ברצוני לשאול האם מותר לתת סירופ זה על בסיס יומי? האם מסוכן?

שלןם רב אין טיפול תרופתי שמרפא מאלרגיה אלא רק מקל על התסמינים וכאשר מפסיקים אותו הם יחזרו. כעיקרון לא רצוי להשתמש בסירופ אנטיאלרגי באופן קבוע . עדיף תרסיס אפי סטירואידלי . בתרסיסים כאלו אפשר להשתמש חודשים ברצף

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים