בן 12 אף סתום כל הזמן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/04/2022 | 00:13 | מאת: מלי

ילד בן 12 אלרגי לעונות המעבר אף סתום והעבר היה שיעול סטרידו.בחוגשים האחרונים כל לילה האף שלו חסום שומעים את הנשימות שלו בקול אבל אין נזלת נוזלית איך מבררים אם זה שקד שלישי או מחיצה ?אפשר בלי צלום?לא יתן גם בדיקה עם מצלמה ..הרופא שלונווען שזה מהטחרגיה אבל איך אפשר לברר ממש ?

שלום נזלת אלרגיה היא סיבה הכי סבירה לחסימה האפית שלו. לגבי בדיקה הדרך המועדפת היא בדירקה עם סיבאופטי דרך האף. ברוב הילדים בגיל 12 הבדיקה אפשרית ומתבצעת . צילום לא יעזור

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים