ועוד שאלה בקשר לנזלת כרונית אלרגית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/03/2022 | 14:13 | מאת: מיטל

לבתי בת 5.5 יש נזלת תמידית שלא ממש מטיבה עם אבאמיס וסירופ לאלרגיה(שיפור קטן)יש לה לעתים קרובות נחירות בלילה. רופא אאג אחד ממליץ על ניתוח בגלל הנחירות והשני לא...איך ניתן לדעת האם הנזלת היא מהשקד או מהאלרגיה?אני בדעה שכל עוד יש נזלת יש אוטמט נחירות ליליות כמו בצינון...

לעשות בדיקות אלרגיה . במידה ויש עדות לאלרגיה הנזלת ממנה או לפחות אין לצפות מניתוח לכרית שקד שלישי שיעזור לנזלת אלרגית לעיתים יש את שני המרכיבים (שקד שלישי ונזלת אלרגית ) ואז קשה להחליט. במידה ואין הטבה תחת טיפול תרופתי כלל לא בנזלת ולא בנחירות אזי ניתוח הופך לכדאי . המצב שונה כאשר יש תגובה טובה לטיפול תרופתי

29/03/2022 | 22:17 | מאת: מיטל

תודה על תשובתך המהירה. אכן יש אלרגיה לקרדית האבק דשא ופרוות..אין הטבה עם אבאמיס סירופ וסינגוליר .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים