חיידק גרון במהיר חיובי ובמעבדה שלילי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/03/2022 | 12:48 | מאת: מימי

שלום בת שלוש וחצי ביום חמישי היינו בבית חולים עקב חום של 40 וחולשה כללית שקדים מוגדלים ואפטות בפה לקחו לה משטח גרון שחררו אותנו שזו מחלה וילארית בבית עשינו משטח גרון מהיר ויצא חיובי אתמול היה משטח בעבודה ועדיין אין תשובה היום התשובה שלילית האם יש סכוי שבגלל עבר כמה ימים כמעט שלוש על המשטח החיידק נעלם ז?? או זה לא רלוונטי כמובן הרופא אמר להתחיל טיפול אינטביוטי עקב שתוצאה המהיר חיובית או אפשר תהיה טעות בליקחת המשטח מה לעשות

קשה לדעת מה הסיבה לפער , יתכן שהפרשי הזמנים אכן שינו. במידה ושני המשטחים הרגיל והמהיר נלקחו באותו זמן אזי המשטח הרגיל הוא המדוייק (זה בדויק כמו בדיקת אנטיגן ו PCR לקורונה)

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים