חיידק גרון לחוצה......

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/03/2022 | 17:21 | מאת: אמא לחוצה

לחוצה מאוד בת שלי בת 3 וחצי ב תחילת החודש מרץ ב5/3 הייתה בקרבת ילדה שהיה לה חיידק גרון והייתה משחקת איתה ב 7/3 הבת שלי הופיע לה חום בלילה חשדתי שנדבקה מהבת שהטפיע לה חידק למחרת עשיתי לה משטח גרון מהיר ומשטח גרון במעבדה היה שלילי הרופא ראה אודם אבל אמר בגלל שזה שלילי זה וירוס ולא קיבלנו טיפול החום הופיע פעמיים ונעלם ובמאת הוא נעלם והשאר רק נזלת וקצת שיעול כל תקופה הזו היה רק נזלת אבל הבת חיונית אחרי 15 יום כלומר שבועיים ב 23/3 ..שלשום היה לה חום ברצף שכל כמה שעות חוזר הבת לא חיונית מתקשה מתלוננת על כאב ראש בטן עשינו משטח מהיר שיצא חיובי והיה לה חום גבוהה שחוזר למשך יומיים התחלנו באנטביוטיקה הפחד שלי אם זה החיידק משתולל בגוף שלה כבר מתחילת החודש ובבדיקת המעבדה יצא שלילי האם יש סיכוי שהיא נדבקה מהבת שיחקתה איתה ורק עכשוי הראה סימנים כבדים אבל בכל התקופה הזו לא היה תסמיני של מחלה חוץ מנזלת קלה אני ממש בלחץ בגלל תמיד אומרים שצריך לטפל בחיידק הזה במהירות כדי שלא יגרום נזק אשמח לחוות דעת שלך האם לעשות לה בדיקות מיוחדות כדי לוודא שהוא לא פגע לה במשהו יש לציין שפעם הראשונה היה לה חום רק פעמיים ונעלם כאשר היה שלילי אבל שלשום היה חום ברצף גבוהה עם תסמינים כאב בטן ראש אשמח לחוות דעת שלך מפחדת שפגע לה במשהו

שלום אין מה להלחץ ואין דלקת גרון שנמשכת חודש ברצף. בפעם הקודמת הייתה מחלה וירלית שלא הצריכה טיפול וכעת יש עדות לפי משטח לזיהום חיידקי ואנטיביוטיקה במקום המטרה של נטילת משטח היא להתייחס לתוצאות כאשר שלילי טיפול לא ניתן

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים